ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

+420 608 778 590

info@spajza.cz

Objednávky na maso se uzavírají každé pondělí do 10:00 hod a výdej masa bude každý pátek od 12:00 hod.

Hovězí falešná svíčková z válečku BIO 0,6 kg - zvětšit obrázek

Hovězí falešná svíčková z válečku BIO 0,6 kg

680 Kč / kg

Hovězí váleček alias „nepravá svíčková” je kus libového masa, který se šaluje ze strany spodního svalu kýty. Jde o poměrně… Zobrazit celý popis

320 Kč s DPH
278 Kč bez DPH

na objednávku

ks

Hovězí falešná svíčková z válečku BIO 0,6 kg


Hovězí váleček alias „nepravá svíčková” je kus libového masa, který se šaluje ze strany spodního svalu kýty. Jde o poměrně namáhaný sval a může tedy svým vzhledem, podobným hovězí svíčkové, neznalého kuchaře nemile překvapit, rozhodne-li se pro minutkovou úpravu.

Vynikající je však na pečení a dušení, prošpikovaný klínky zmrzlé slaniny, třeba do svíčkové. Díky libové struktuře se hodí i na tatarák, či oblíbený roastbeef.

Doporučená úprava: Dušení, Pečení, Rostbíf, Tatarák

Cena je uvedená za váhu 0,6 kg

Druh masa: Certifikované BIO hovězí maso
Rozmezí balení: cca 0,6 kg (tolerance +/- 10%), konečná cena bude přepočtena dle aktuální váhy při odběru
Zrání: Minimálně 12 dní suchého zrání
Skladování: Skladujte při teplotě 0 až 5°C
Trvanlivost: Spotřebujte do data uvedeného na etiketě
Maso je vakuově balené

O farmě Rudimov

V malebném podhůří Bílých Karpat působí naše rodinná ekologická Farma Rudimov již od roku 2003. Zaměřili jsme se na chov ovcí plemene Romney Marsh a hovězího dobytka plemene Aberdeen Angus. Zvířata se celoročně pasou na loukách a jsou chována v souladu s jejich přirozenými potřebami (tzv. wellfare). Zároveň tak také pomáhají s nenásilnou údržbou této krásné, chráněné krajiny.

Abychom pohlídali a mohli Vám zaručit kvalitní zpracování našeho masa, vybudovali jsme roku 2014 certifikovanou bourárnu a zpracovnu Masozluky.cz. Maso z chovaných zvířat se u nás ručně bourá a dále zpracovává. Vybrané kousky dobytka po šetrné porážce zrají metodou Dry Aging (staření masa metodou suchého zrání). Získávají tak neopakovatelnou křehkost a opravdu plnou chuť. Kromě řezů masa a vnitřností si u nás můžete objednat domácí, na dřevě uzené klobásky a paštiky. V celém provozu je zachována ruční výroba s individuálním přístupem jak k surovině, tak k požadavkům zákazníka.

Garantujeme Vám dodržování nejvyšších možných standardů v celém provozu, od narození zvířete až po kvalitní vyzrání a zpracování masa, to vše v bio kvalitě.

Ovečky

Zvířata jsou celoročně na pastvě, v zimě jsou krmena pouze senem, travní senáží a minerální solí. Napájeny jsou z přírodních pitných zdrojů. Pouze naše jehňata jsou v zimě ustájena ve stájích s možností volného pohybu, dospělé kusy chováme výhradně extenzivní formou, která jim vyhovuje. Volný chov s neomezeným přístupem zvířat ke krmení a vodě jde v souladu s naší filozofií a nezatěžuje životní prostředí (tzv. wellfare).

V roce 2014 jsme vybudovali vlastní certifikovanou bourárnu a výrobnu, kde se zabýváme produkcí toho nejlepšího masa (staření suchou metodou tzv. Dry Aged) a výrobou tradičních masných výrobků.

 

Rychlá navigace

Informace pro Vás

Kontakt

Špajza UB s.r.o.
Bří Lužů 121
68801 Uherský Brod
IČ: 11944234, DIČ: CZ11944234

tel.: +420 608 778 590

info@spajza.cz

Přihlášení